miercuri, 2 noiembrie 2011

9, 3, 1

9 kilograme care se deplasează ușurel ușurel de la stânga la dreapta picioarelor mele, pe propriile piciorușe, ținându-se de genunchii mei și călcând invariabil pe propriile mele labe ale picioarelor de fiecare dată când execută traversarea cea temerară. 9 kilograme care se avântă vitejește sub primul scaun întâlnit pentru a se ridica în două lăbuțe imediat ce ajung sub el și, în cazul în care nu sunt oprite la timp, se dau cu capul de fundul scaunului. 9 kilograme care au o viteză fantastică, încep să "hai la mama", sunt atrase de orice presupune multe butoane și eventual luminițe, telecomenzi, telefoane mobile, boxe, laptop sau, de ce nu, mașina de spalat.
Da, aproape 9 luni și 9 kilograme.

3 ore. Azi noapte, de somn neîntrerupt. Acum două nopți, de somn neîntrerupt. Am apucat chiar sa și visez un pic. Așa începe să arate fericirea, total bliss.Talk about low expectations.

1 broască de pluș. Pe care o vântur la 8 dimineața în stânga și în dreapta pentru a amuza odorul, acompaniindu-i cu o voce oarecum răgușită fragmentul pe care îl emite constant când este apăsată pe burtică, din repertoriul formației fantomă Aqua, ce pare a fi o eternă favorită a fabricanților de jucării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu